Testimonials

1319b2bJanny van der Laan (LaCretio)

Marijke heeft tijdens mijn zwangerschapsverlof de back office op zich genomen. Terwijl ik met verlof was heeft zij er voor gezorgd dat mijn bedrijf kon doordraaien en ik volledig kon genieten van mijn verlof.
Marijke zet zich voor meer dan 100% in. Ze volgt niet alleen de opdracht op maar neemt indien nodig ook de extra stappen waar nodig. Ze is serieus en heeft echt hart voor de zaak. Ze is correct, eerlijk en communiceert op een hele nette manier.

Ronald de GoedeRonald de Goede (De Goede Focus)

Marijke levert goede kwaliteit. Je weet daarnaast wat je aan haar hebt: is helder en vriendelijk in haar communicatie, secuur en snel qua respons. Ze kijkt ook verder dan wat ‘kan’. Kortom: als ZZP’ers geef het me een gerust gevoel dat ze er ‘is’! Dank Marijke!

 

Pieter LinkedinPieter van Dijk (Luisterrijk)

“Even jatten (van die reclame): Marijke ontzorgt. Zodat ik me kan richten op de taken die voor mij het meest waardevol zijn. En dat is een heel fijn gevoel. Natuurlijk had ik als ZZP-er ook de bezwaren in mijn hoofd: ik kan het zelf wel (nog wel), ik heb er (nog) geen geld voor… Maar dat is gewoon niet waar! Als ik de tijd die ik bespaar inzet, in de ontwikkeling van mijn bedrijf, netwerken en acquisitie, dan is de investering er zo uit. En Marijke van der Pluijm is daarbij een zeer prettige Virtueel Assistent. Ze is snel, nauwkeurig, en zeer pro-actief. Aanbevolen!”

Meta Groot Antink (Tekst met Pit)Linkedin foto meta

Ik had nooit gedacht dat ik als kleine ondernemer én controlfreak nog eens een VA zou inhuren. Werken met Marijke voelt ook niet als uitbesteden, maar ze lijkt meer een technisch handige vriendin die ik bel als ik snel iets wil uitvogelen. Zo heeft ze mij geholpen om over te stappen naar een ander mailsysteem, zodat ik efficiënter kan werken. Met haar tips had ik direct een goede structuur, zodat ik ook inderdaad die lang gewenste lege inbox heb aan het eind van iedere werkdag. Verder heeft Marijke me geholpen met het instellen van een afwezigheidsassistent, het zoeken van een webbouwer en het overzetten van mijn adressenlijst. De stressklusjes worden zo gezellige halfuurtjes waarvoor ik inmiddels een abonnement heb afgesloten, want ik moet er niet aan denken om alles weer zelf zou moeten doen.

 

Ronald LinkedinRonald van Domburg (Ronald van Domburg Play to Change)

Ik heb Marijke ingeschakeld bij het overzetten van een oude mailinglist naar een nieuw systeem (AWeber). Dat was een klus waar ik erg veel frustratie en stress van kreeg en Marijke heeft dit uitstekend van mij overgenomen. Het is niet gemakkelijk voor een professional om een deel van het werk uit te besteden, maar ik kan het iedereen aanraden: Marijke denkt mee, komt zelf met voorstellen en ideeën en is zeer betrouwbaar. Bedankt Marijke!

 

Nicola LinkedInNicola Romme (Atlas Reiki)

Marijke neemt mij zorgen uit handen. Doordat ze o.a. mijn facturen maakt heb ik tijd voor marketing en kan ik verder groeien met mijn praktijk. Daar ben ik erg blij mee.

 

Annemieke Linkedin  Annemieke van den Heuvel (Spirituele Speurtocht)

“Als zelfstandig ondernemer houd ik me liever bezig met mijn vak dan met mijn administratie. Na jaren zelf ploeteren en me frustreren, heb ik zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen gegeven. Sinds Marijke voor mij werkt als Virtual Assistent (VA) heb ik meer rust en meer focus op mijn kerntaken en werkzaamheden. Marijke werkt uiterst zorgvuldig en voelt goed aan wat voor mij belangrijk is. Ze regelt dingen snel en punctueel. Haar kennis van word en excel maken dat ik zoveel mogelijk opmaak klusjes naar haar door schuif. Het scheelt me veel tijd en ze levert beter resultaat dan ik ooit voor elkaar zou krijgen. Wat zo handig is aan Marijke als VA is dat ze ook de financiële administratie voor haar rekening neemt. De terugkoppeling die ze geeft is helder, duidelijk en geeft mij het vertrouwen dat alles goed geregeld is. Daardoor heb ik niet alleen meer tijd, maar ook veel minder frustratie. Ik raad je zeker aan om met Marijke te werken, ze verdient zichzelf ruimschoots terug!”

 

esther linkedinEsther Molenaar (schrijver in 1 dag)

“Marijke heeft ons enige tijd geholpen met zoek werkzaamheden voor ons bedrijf. Daarmee heeft ze ons enorm geholpen. We hebben duidelijke afspraken gemaakt en daarin dacht ze echt met ons mee en bekeek alle mogelijkheden. Marijke is punctueel en komt haar afspraken na. De kwaliteit van haar werk was een enorme plus. Ik kan haar zeker aanbevelen als virtueel assistent.”

 

Jeanette LinkedinJeannette Rijks (Faktor 5)

“Marijke doet wat ze zegt en dat is heel veel, voor een zeer redelijk tarief. Ze heeft me geholpen uit te zoeken welk boekhoudsysteem geschikter kan zijn voor mijn bedrijf en ze heeft daarnaast researchwerk gedaan. Super. snel, efficiënt en betaalbaar. Een aanrader.”

 

Linkedin foto MariekeMarieke Smeding (The Wake Up Call)

Marijke heeft me een leerzame rondleiding gegeven in Mailchimp, een mailingsysteem. Ik geef haar regelmatig klussen, die ze allemaal snel en keurig afhandelt. Marijke is een expert op haar vakgebied en ik geef mijn belangrijke zaken vol vertrouwen bij haar uit handen.

 

 

 

Call Now Button