VAMarijke

De assistent die zorgt dat jij het werk kunt doen wat je het liefste doet.

Werk jij zelfstandig, maar heb je teveel werk voor jou alleen?

 • Zit jouw agenda altijd vol?
 • Doe je alle werkzaamheden zelf?
 • Erger jij je groen en geel aan alle technische snufjes die jouw leven gemakkelijker zouden moeten maken, maar die NU erg ingewikkeld zijn?
 • Word je vreselijk onrustig als je bedenkt wat er nog op je to-do-lijst staat?

Dan zou het heel goed kunnen dat je toe bent aan een assistent!

Niet iemand op kantoor. Geen secretaresse met een telefoon. Nee: een échte assistent. Iemand die dingen voor jou doet waardoor jij tijd krijgt voor je eigenlijke werk. Nieuwsbrieven versturen bijvoorbeeld. Hootsuite voor je vullen. Je kassabonnen in je boekhouding zetten. Autoresponders en opt-ins voor je installeren zodat jouw bezoekers binnen 3 minuten hun beloofde e-book krijgen in hun mailbox vinden. Al dat soort dingen.

Wat je niet wilt:

Als zelfstandig ondernemer heb jij geen secretaresse nodig die jou aanstuurt. Je weet zelf precies wat er nog moet gebeuren en wat prioriteit heeft. Maar je zou wél wat hulp kunnen gebruiken. Graag zelfs! Een virtuele assistent, zoals ik, werkt op afstand. Je hebt me niet in dienst en je betaalt me alleen voor de tijd die ik écht actief ben voor jouw zaak. Je koopt vooraf wat uren in en je gooit je opdrachten ‘over de schutting’ als je het te druk hebt om het zelf te doen, of op vaste momenten voor vaste klussen. Zodat je weet dat het goed gebeurt, op tijd én terwijl jij je kunt bezig houden met je eigenlijke werk. Of leukere klussen.

Wat je wél wilt:

Een virtuele assistent maakt van 1+1 3. Omdat ik dingen voor je kan regelen die jouw leven blijvend gemakkelijker maken. Installeren, automatiseren. Eenmalig invoeren van lijsten die daarna keurig volgens de ingevoerde gegevens jouw zaken behartigen. Reuze handig!

Natuurlijk voelt het eng.

Gebeurt het wel goed? Lopen de kosten niet enorm op? Kost de briefing niet meer tijd dan het eigenlijke klusje? Ik zou zeggen: lees wat mijn klanten over me zeggen. En probeer het uit. Je kunt me gratis 1 uur inschakelen voor een klus van jouw keuze. Als je me nu belt, kunnen we even overleggen en heb je alvast een eerste indruk van me. Kun je direct beslissen wat je gaat doen, ja toch? PS: Vind je het lastig om een taak te kiezen? Op de pagina werkzaamheden vind je nog meer voorbeelden van taken waar ik JOU mee kan helpen.

Met een assistente kun jij:

 • Makkelijker focussen op je eigenlijke taken,
 • Meer tijd vrij maken voor ontspanning en je gezin,
 • Flexibeler inspelen op klanten,
 • Efficiënter en systematischer werken zonder achterstanden,
 • Meer tijd besteden aan taken die jou direct geld opleveren,
 • Gemakkelijker doorgroeien naar meer klanten (of meer vrije tijd)

 

Ik help jou graag met:

 • Feedback en meedenken over ondersteunende diensten,
 • Taken uitvoeren, installeren en implementeren,
 • Backup tijdens drukte en vakanties
 • Al vanaf een paar uur per week of per project
 • Al voor € 50,- ex btw.

Marketing

Opmaken van nieuwsbrieven, installeren van Mailchimp, Aweber of Autorespond, overzetten van je mailadressen, restylen van je e-book of promotiefolder, publiceren van blogs: ik doe het graag voor je. Lees meer

Secretarieel:

Afspraken inplannen, inkoopbonnen invoeren, offertes opmaken of nabellen. Ik kan zelfs jouw debiteuren even vriendelijk nabellen, je btw-aangifte verzorgen of jou helpen bij het organiseren van jouw eigen workshop of training. Heerlijk toch? Lees meer

Vormgeving

In Word of Excel even je huisstijl toevoegen, een PowerPoint maken of het opmaken van je standaardformulieren. Hier ga je punten mee scoren bij de klant! Ik kan zelf een complete website voor je maken ….
Lees meer

 • Jacoline SteegstraJacoline SteegstraHuwelijkstrainer

  Om me echt te kunnen focussen op mijn eigen werk als mediator en coach, probeer ik steeds meer werk te delegeren. Ik vind dat best wel lastig omdat ik nogal een control freak ben. Maar aan Marijke kan ik heel veel dingen met een gerust hart toevertrouwen. Ze helpt me met technische vraagstukken van de website, het uitzoeken van informatie waar ik net aan toekom, met het opfrissen van mijn e-book en binnenkort het plaatsen van mijn blogs. Omdat ik vaak vergeet wat ik allemaal kan delegeren, heb ik nu met Marijke afgesproken dat we maandelijks even Skypen, zodat we samen kunnen inventariseren wat ze nog meer voor mij kan doen. Van harte aanbevolen.

 • Margo RuiterMargo RuiterKleurgevoel

  Marijke is een betrokken Virtueel Assistent, zo betrokken dat je niet merkt dat ze virtueel werkt. Ze houdt alles goed in de gaten en trekt je aan je jasje, wanneer je iets dreigt te vergeten. Verder werkt ze zelfstandig en heeft de zaakjes in no-time voor elkaar. Het is prima werken met Marijke, ik raad haar iedereen aan, die een handje extra kan gebruiken, maar niet direct mensen wil aannemen.

 • Jeannette RijksJeannette RijksFaktor 5

  Marijke doet wat ze zegt en dat is heel veel, voor een zeer redelijk tarief. Ze heeft me geholpen uit te zoeken welk boekhoudsysteem geschikter kan zijn voor mijn bedrijf en ze heeft daarnaast researchwerk gedaan. Super. snel, efficiënt en betaalbaar. Een aanrader.

 • Nicola RommeNicola RommeAtlas Reiki

  Marijke neemt mij zorgen uit handen. Doordat ze o.a. mijn facturen maakt heb ik tijd voor marketing en kan ik verder groeien met mijn praktijk. Daar ben ik erg blij mee.

 • Ronald van DomburgRonald van DomburgPlay to Change

  Ik heb Marijke ingeschakeld bij het overzetten van een oude mailinglist naar een nieuw systeem (AWeber). Dat was een klus waar ik erg veel frustratie en stress van kreeg en Marijke heeft dit uitstekend van mij overgenomen. Het is niet gemakkelijk voor een professional om een deel van het werk uit te besteden, maar ik kan het iedereen aanraden: Marijke denkt mee, komt zelf met voorstellen en ideeën en is zeer betrouwbaar. Bedankt Marijke!

 • Pieter van DijkPieter van DijkLuisterrijk

  “Even jatten (van die reclame): Marijke ontzorgt. Zodat ik me kan richten op de taken die voor mij het meest waardevol zijn. En dat is een heel fijn gevoel. Natuurlijk had ik als ZZP-er ook de bezwaren in mijn hoofd: ik kan het zelf wel (nog wel), ik heb er (nog) geen geld voor… Maar dat is gewoon niet waar! Als ik de tijd die ik bespaar inzet, in de ontwikkeling van mijn bedrijf, netwerken en acquisitie, dan is de investering er zo uit. En Marijke van der Pluijm is daarbij een zeer prettige Virtueel Assistent. Ze is snel, nauwkeurig, en zeer pro-actief. Aanbevolen!”

 • Ronald de GoedeRonald de GoedeDe Goede Focus

  Marijke levert goede kwaliteit. Je weet daarnaast wat je aan haar hebt: is helder en vriendelijk in haar communicatie, secuur en snel qua respons. Ze kijkt ook verder dan wat ‘kan’. Kortom: als ZZP’ers geef het me een gerust gevoel dat ze er ‘is’! Dank Marijke!

 • Oscar BulthuisOscar BulthuisDe starters Academie

  Marijke helpt mij nu alweer bijna een jaar als Virtueel assistent. Ze is pro-actief, doortastend, snel en zeer prettig in de communicatie. Ben je ondernemer of ZZP-er en kom je af en toe handen te kort voor bijvoorbeeld het up-to-date houden van je website of het verzenden van je blog via mailchimp? Tob dan niet langer en vraag of Marijke je kan helpen!

 • Janny van der LaanJanny van der LaanLaCretio

  Marijke heeft tijdens mijn zwangerschapsverlof de back office op zich genomen. Terwijl ik met verlof was heeft zij er voor gezorgd dat mijn bedrijf kon doordraaien en ik volledig kon genieten van mijn verlof.
  Marijke zet zich voor meer dan 100% in. Ze volgt niet alleen de opdracht op maar neemt indien nodig ook de extra stappen waar nodig. Ze is serieus en heeft echt hart voor de zaak. Ze is correct, eerlijk en communiceert op een hele nette manier.

 • Ernst ReichrathErnst ReichrathActer Entertrainment

  Marijke levert goed werk en is zeer op diensttverlening gericht. Heeft een natuurlijke vorm van perfectionisme, die ervoor zorgt dat zij goede resultaten voor haar klant bereikt. Verder is ze prettig om mee samen te werken en schuwt ze humor en echt contact niet. Kortom: inhuren, ze neemt je veel werk uit handen, zodat je zelf dat kunt doen waar je goed in bent.

Call Now Button