VAMARIJKE

De assistent die zorgt dat jij het werk kunt doen wat jij het liefste doet.

Website vullen, onderhouden èn bouwen!

Als er iets is wat ik geleerd sinds ik als ondernemer werk voor andere ondernemers, is het dat je website nooit af is.

Nooit.

Echt niet.

Dat dénk je wel, als de site wordt opgeleverd.

Maar je bent altijd wel iets vergeten.

Je ‘gaat’ op nieuwe sociale media, bijvoorbeeld.

Of je hebt een actie, een nieuw artikel, een testimonial van een tevreden klant of een tijdelijke actie.

Als je een onderhoudsabonnement hebt bij je webbouwer, dan kan die je helpen. Maar ik hoor van veel ondernemers dat zo’n service duur is. Of dat het heel lang duurt voordat jouw klusje van 10 minuten aan de beurt is.

Soms weet je webbouwer ook niet precies wat jij dan wilt. Hij of zij maakt geweldige designs, maar het is een heel gedoe om jouw bouwer zover te krijgen dat hij er die lelijke – maar oh-zo-functionele – knoppen op plaatsen, of een irritante pop-up. Terwijl jij gewoon wel een website wilt die werkt. En zo’n pop-up hoeft helemaal niet irritant te zijn.

Om die reden ben ik met websites begonnen.

Ik had al een eigen site natuurlijk. En ik volgde de ene na de andere marketingexpert. Opt-ins installeren, blogpagina’s aanmaken, werken aan die oh-zo-belangrijke-mailinglist: ik doe het zelf al jaren.

Inmiddels doe ik het ook voor klanten. Omdat ik sneller ben zeggen ze. Of omdat ik beter snap wat ze bedoelen. Het maakt ook niet uit. Ze betalen mij voor de tijd die ik erin steek. En hun site werkt zoals zij willen. Geen gedoe en gezeur, geen gewacht.

Dat bracht mij op een idee.

Een idee dat sterker werd toen ik ging samenwerken met een tekstschrijver. Wij merkten beiden dat onze klanten soms maandenlang bezig waren om hun website op poten te krijgen. Of ze waren wel online, maar het duurde maanden voordat ook echt alles ‘af’ was. Er was niet alleen frustratie bij de ondernemer, maar ook bij de bouwer. De puf ging eruit en een nieuwe website; pff… voorlopig eens maar nooit weer!

Met mij heb jij:

 • Meer focus op je werk
 • Meer rust en ontspanning
 • Meer tijd voor toptaken
 • Betere efficiency
 • Meer kansen om te groeien

Speciaal voor zulke ondernemers hebben wij een aanbod.

Een aanbod om een complete site te bouwen: je eigen website in een week. In werkelijkheid doen we er twee weken over trouwens, om jou als klant ook nog de tijd te geven om tussendoor te reageren op concepten en opzetjes.

In principe zou je dit ook zelf kunnen. Want met WordPress kun je heel veel zelf. Maar het probleem zit hem precies in die twee woordjes: heel veel, in combinatie met ‘zelf’.

Eerst komt het denkwerk, over wat je precies aanbiedt en hoe. Daarna zullen er teksten geschreven moeten worden. Foto’s geregeld. En vervolgens mag je alles zelf vormgeven, uploaden, netjes maken en koppelen, zodat Google én jouw doelgroep je weten te vinden.

In mijn werk heb ik tientallen ondernemers zien vastlopen in dit soort dingen.

Het kost altijd meer tijd, je moet constant switchen van het ene naar het andere onderwerp en het blijft irritant om steeds weer dingen te ontdekken waarover je vooraf nog niet had nagedacht… laat staan dat je de consequentie direct zou overzien.

Regel met ons jouw eigen website in een week!

✔ Wil je geen gedoe en al helemaal geen wekenlange heen-en-weer mails voordat je site online is?
✔ Wil je wel een mooie en pakkende site?
✔ Wil je veel controle houden en ben je bereid om je intensief te bemoeien met de hoofdlijnen terwijl anderen het uitvoerend werk voor je doen en veel sparren en terugkoppelen?

Met het concept ‘website in een week’ stort je je met mij en een vaste tekstschrijver in een snelkookpan waarin we als drie-eenheid jouw site vormgeven, vullen, optimaliseren en online zetten. Jouw site, maar zonder dat je alles zelf hoeft te doen. Jouw aanbod, maar dan wel in een super mooie verpakking en inhoudelijk zo vormgegeven dat je iedere bezoeker weet te verrassen. Inclusief persoonlijke intake, veel contact tussentijds over concepten én een Live-oplevering op locatie waarbij we instructie geven en de laatste puntjes op de i zetten.

Eigenlijk zijn het 10 dagen …

Website in een week is niet helemaal in een week. Reken tien dagen, maar wel in een heel strakke planning waar we ons alle drie aan houden om de focus en voortgang te waarborgen. Terwijl wij voor je uitwerken, werk jij verder aan alle andere marketingacties die je nog wilde klaarzetten, zodat je écht klaar bent voor een fikse promotiecampagne die jou bezoekers én klanten gaat opleveren.

Lijkt dit je wat? Op www.eigenwebsiteineenweek.nl vind je ons aanbod nog uitgebreider beschreven.

Mag het van jou wel wat minder zijn…

En heb je zelf al die goede teksten, foto’s en een huisstijl? Dan kan ik in dezelfde sneltreinvaart een prachtig, gebruiksvriendelijke WordPress-site voor je bouwen die helemaal van jouzelf is, en waarbij ik je altijd nog kan ondersteunen als je dat zou willen. Ik reken een faire prijs en hanteer een strakke planning.

Bel of mail of ik die strakke planning ook voor jou kan inzetten, of om alvast een plekje te reserveren.

 • Jacoline SteegstraJacoline SteegstraHuwelijkstrainer

  Om me echt te kunnen focussen op mijn eigen werk als mediator en coach, probeer ik steeds meer werk te delegeren. Ik vind dat best wel lastig omdat ik nogal een control freak ben. Maar aan Marijke kan ik heel veel dingen met een gerust hart toevertrouwen. Ze helpt me met technische vraagstukken van de website, het uitzoeken van informatie waar ik net aan toekom, met het opfrissen van mijn e-book en binnenkort het plaatsen van mijn blogs. Omdat ik vaak vergeet wat ik allemaal kan delegeren, heb ik nu met Marijke afgesproken dat we maandelijks even Skypen, zodat we samen kunnen inventariseren wat ze nog meer voor mij kan doen. Van harte aanbevolen.

 • Margo RuiterMargo RuiterKleurgevoel

  Marijke is een betrokken Virtueel Assistent, zo betrokken dat je niet merkt dat ze virtueel werkt. Ze houdt alles goed in de gaten en trekt je aan je jasje, wanneer je iets dreigt te vergeten. Verder werkt ze zelfstandig en heeft de zaakjes in no-time voor elkaar. Het is prima werken met Marijke, ik raad haar iedereen aan, die een handje extra kan gebruiken, maar niet direct mensen wil aannemen.

 • Jeannette RijksJeannette RijksFaktor 5

  Marijke doet wat ze zegt en dat is heel veel, voor een zeer redelijk tarief. Ze heeft me geholpen uit te zoeken welk boekhoudsysteem geschikter kan zijn voor mijn bedrijf en ze heeft daarnaast researchwerk gedaan. Super. snel, efficiënt en betaalbaar. Een aanrader.

 • Nicola RommeNicola RommeAtlas Reiki

  Marijke neemt mij zorgen uit handen. Doordat ze o.a. mijn facturen maakt heb ik tijd voor marketing en kan ik verder groeien met mijn praktijk. Daar ben ik erg blij mee.

 • Ronald van DomburgRonald van DomburgPlay to Change

  Ik heb Marijke ingeschakeld bij het overzetten van een oude mailinglist naar een nieuw systeem (AWeber). Dat was een klus waar ik erg veel frustratie en stress van kreeg en Marijke heeft dit uitstekend van mij overgenomen. Het is niet gemakkelijk voor een professional om een deel van het werk uit te besteden, maar ik kan het iedereen aanraden: Marijke denkt mee, komt zelf met voorstellen en ideeën en is zeer betrouwbaar. Bedankt Marijke!

 • Pieter van DijkPieter van DijkLuisterrijk

  “Even jatten (van die reclame): Marijke ontzorgt. Zodat ik me kan richten op de taken die voor mij het meest waardevol zijn. En dat is een heel fijn gevoel. Natuurlijk had ik als ZZP-er ook de bezwaren in mijn hoofd: ik kan het zelf wel (nog wel), ik heb er (nog) geen geld voor… Maar dat is gewoon niet waar! Als ik de tijd die ik bespaar inzet, in de ontwikkeling van mijn bedrijf, netwerken en acquisitie, dan is de investering er zo uit. En Marijke van der Pluijm is daarbij een zeer prettige Virtueel Assistent. Ze is snel, nauwkeurig, en zeer pro-actief. Aanbevolen!”

 • Ronald de GoedeRonald de GoedeDe Goede Focus

  Marijke levert goede kwaliteit. Je weet daarnaast wat je aan haar hebt: is helder en vriendelijk in haar communicatie, secuur en snel qua respons. Ze kijkt ook verder dan wat ‘kan’. Kortom: als ZZP’ers geef het me een gerust gevoel dat ze er ‘is’! Dank Marijke!

 • Oscar BulthuisOscar BulthuisDe starters Academie

  Marijke helpt mij nu alweer bijna een jaar als Virtueel assistent. Ze is pro-actief, doortastend, snel en zeer prettig in de communicatie. Ben je ondernemer of ZZP-er en kom je af en toe handen te kort voor bijvoorbeeld het up-to-date houden van je website of het verzenden van je blog via mailchimp? Tob dan niet langer en vraag of Marijke je kan helpen!

 • Janny van der LaanJanny van der LaanLaCretio

  Marijke heeft tijdens mijn zwangerschapsverlof de back office op zich genomen. Terwijl ik met verlof was heeft zij er voor gezorgd dat mijn bedrijf kon doordraaien en ik volledig kon genieten van mijn verlof.
  Marijke zet zich voor meer dan 100% in. Ze volgt niet alleen de opdracht op maar neemt indien nodig ook de extra stappen waar nodig. Ze is serieus en heeft echt hart voor de zaak. Ze is correct, eerlijk en communiceert op een hele nette manier.

 • Ernst ReichrathErnst ReichrathActer Entertrainment

  Marijke levert goed werk en is zeer op diensttverlening gericht. Heeft een natuurlijke vorm van perfectionisme, die ervoor zorgt dat zij goede resultaten voor haar klant bereikt. Verder is ze prettig om mee samen te werken en schuwt ze humor en echt contact niet. Kortom: inhuren, ze neemt je veel werk uit handen, zodat je zelf dat kunt doen waar je goed in bent.

Call Now Button