VAMARIJKE

De assistent die zorgt dat jij het werk kunt doen wat je het liefste doet.

Uitbesteden van je nieuwsbrief is écht heel fijn

 • Ben jij ervan overtuigd dat je wilt (gaan) werken met e-mail-marketing?
 • Verstuur je al nieuwsbrieven met Mailchimp, Aweber, YMLP of Autorespond?
 • Ben jij zo’n ondernemer die de inhoud ‘appeltje-eitje’ vindt?

Zelfs als je 3 x vrolijk ‘JA’ roept, heb ik grote kans dat je heel hard ‘NEE’ roept als ik vraag:

‘En, vind je het ook LEUK om nieuwsbrieven te versturen?’

Want nieuwsbrieven versturen is niet moeilijk, echt niet. Gewoon een kwestie van een mooi format maken. Al je contactpersonen exporteren van Excel naar je mailinglist. En dan vullen, steeds opnieuw knippen, plakken, checken en inplannen.

Maar in de praktijk…

Is het wel een extra klusje, ná het schrijven van dat leuke blogartikel…

Is het frustrerend als er in je snelheid een fout in is geslopen…

En is dat eenmalige installeren best nog wel een dingetje…

Help jezelf een beetje. Vraag hulp.

Juist met dat aanmaken van een standaard-nieuwsbrief, met die mailadressen of het koppelen van de opt-in aan je website.

Ik doe het graag. Bovendien doe ik het zo vaak, dat ik het waarschijnlijk veel sneller doe dan jij.

Als je wilt, lees ik het nog even voor je na op taalfouten of logica. Samen zien we meer dan jij alleen. Ik regel het inplannen en check of jouw mail inderdaad op dat moment de deur uitgaat… zodat je zelf geen kruis in je agenda hoeft te zetten.

Nieuwsbriefmarketing is harstikke leuk als het je klanten oplevert. Het is motiverend om in je mailbox de meldingen te krijgen dat mensen zich inschrijven. En om in je bezoekersaantallen van je website te zien dat jouw blog inderdaad zorgt voor een piek in de interesse.

Alleen dat al is de investering waard van dat half uurtje inzet van mij!

Met mij heb jij:

 • Meer focus op je werk
 • Meer rust en ontspanning
 • Meer tijd voor toptaken
 • Betere efficiency
 • Meer kansen om te groeien

Lijkt het je wat? Bel me voor meer uitleg en om te horen of ik ook met jouw software bekend ben. Of mail me jouw laatste nieuwsbrief zodat ik een inschatting kan maken hoelang ik daarover zou doen.

En heb je het tijdelijk wat minder druk en kun je het best weer zelf? Je zit nergens aan vast, je schakelt mij alleen in wanneer jij me nodig hebt,
al vanaf € 55,-!

 • Jacoline SteegstraJacoline SteegstraHuwelijkstrainer

  Om me echt te kunnen focussen op mijn eigen werk als mediator en coach, probeer ik steeds meer werk te delegeren. Ik vind dat best wel lastig omdat ik nogal een control freak ben. Maar aan Marijke kan ik heel veel dingen met een gerust hart toevertrouwen. Ze helpt me met technische vraagstukken van de website, het uitzoeken van informatie waar ik net aan toekom, met het opfrissen van mijn e-book en binnenkort het plaatsen van mijn blogs. Omdat ik vaak vergeet wat ik allemaal kan delegeren, heb ik nu met Marijke afgesproken dat we maandelijks even Skypen, zodat we samen kunnen inventariseren wat ze nog meer voor mij kan doen. Van harte aanbevolen.

 • Margo RuiterMargo RuiterKleurgevoel

  Marijke is een betrokken Virtueel Assistent, zo betrokken dat je niet merkt dat ze virtueel werkt. Ze houdt alles goed in de gaten en trekt je aan je jasje, wanneer je iets dreigt te vergeten. Verder werkt ze zelfstandig en heeft de zaakjes in no-time voor elkaar. Het is prima werken met Marijke, ik raad haar iedereen aan, die een handje extra kan gebruiken, maar niet direct mensen wil aannemen.

 • Jeannette RijksJeannette RijksFaktor 5

  Marijke doet wat ze zegt en dat is heel veel, voor een zeer redelijk tarief. Ze heeft me geholpen uit te zoeken welk boekhoudsysteem geschikter kan zijn voor mijn bedrijf en ze heeft daarnaast researchwerk gedaan. Super. snel, efficiënt en betaalbaar. Een aanrader.

 • Nicola RommeNicola RommeAtlas Reiki

  Marijke neemt mij zorgen uit handen. Doordat ze o.a. mijn facturen maakt heb ik tijd voor marketing en kan ik verder groeien met mijn praktijk. Daar ben ik erg blij mee.

 • Ronald van DomburgRonald van DomburgPlay to Change

  Ik heb Marijke ingeschakeld bij het overzetten van een oude mailinglist naar een nieuw systeem (AWeber). Dat was een klus waar ik erg veel frustratie en stress van kreeg en Marijke heeft dit uitstekend van mij overgenomen. Het is niet gemakkelijk voor een professional om een deel van het werk uit te besteden, maar ik kan het iedereen aanraden: Marijke denkt mee, komt zelf met voorstellen en ideeën en is zeer betrouwbaar. Bedankt Marijke!

 • Pieter van DijkPieter van DijkLuisterrijk

  “Even jatten (van die reclame): Marijke ontzorgt. Zodat ik me kan richten op de taken die voor mij het meest waardevol zijn. En dat is een heel fijn gevoel. Natuurlijk had ik als ZZP-er ook de bezwaren in mijn hoofd: ik kan het zelf wel (nog wel), ik heb er (nog) geen geld voor… Maar dat is gewoon niet waar! Als ik de tijd die ik bespaar inzet, in de ontwikkeling van mijn bedrijf, netwerken en acquisitie, dan is de investering er zo uit. En Marijke van der Pluijm is daarbij een zeer prettige Virtueel Assistent. Ze is snel, nauwkeurig, en zeer pro-actief. Aanbevolen!”

 • Ronald de GoedeRonald de GoedeDe Goede Focus

  Marijke levert goede kwaliteit. Je weet daarnaast wat je aan haar hebt: is helder en vriendelijk in haar communicatie, secuur en snel qua respons. Ze kijkt ook verder dan wat ‘kan’. Kortom: als ZZP’ers geef het me een gerust gevoel dat ze er ‘is’! Dank Marijke!

 • Oscar BulthuisOscar BulthuisDe starters Academie

  Marijke helpt mij nu alweer bijna een jaar als Virtueel assistent. Ze is pro-actief, doortastend, snel en zeer prettig in de communicatie. Ben je ondernemer of ZZP-er en kom je af en toe handen te kort voor bijvoorbeeld het up-to-date houden van je website of het verzenden van je blog via mailchimp? Tob dan niet langer en vraag of Marijke je kan helpen!

 • Janny van der LaanJanny van der LaanLaCretio

  Marijke heeft tijdens mijn zwangerschapsverlof de back office op zich genomen. Terwijl ik met verlof was heeft zij er voor gezorgd dat mijn bedrijf kon doordraaien en ik volledig kon genieten van mijn verlof.
  Marijke zet zich voor meer dan 100% in. Ze volgt niet alleen de opdracht op maar neemt indien nodig ook de extra stappen waar nodig. Ze is serieus en heeft echt hart voor de zaak. Ze is correct, eerlijk en communiceert op een hele nette manier.

 • Ernst ReichrathErnst ReichrathActer Entertrainment

  Marijke levert goed werk en is zeer op diensttverlening gericht. Heeft een natuurlijke vorm van perfectionisme, die ervoor zorgt dat zij goede resultaten voor haar klant bereikt. Verder is ze prettig om mee samen te werken en schuwt ze humor en echt contact niet. Kortom: inhuren, ze neemt je veel werk uit handen, zodat je zelf dat kunt doen waar je goed in bent.

Call Now Button