VAMarijke

De assistent die zorgt dat jij het werk kunt doen wat je het liefste doet.

Ook voor complete website, nieuwsbrieven en een professionele uitstraling

Vormgeving is tegenwoordig helemaal niet zo bar moeilijk. Maar wat wel moeilijk is, is om als ondernemer alles bij te houden. Ik ken veel zelfstandigen die in hun vak toppers zijn. Maar in al hun enthousiasme en passie, laten ze soms gaten vallen in hun professionele uitstraling.

Want zeg nu zelf: een mooi vormgegeven nieuwsbrief, een blog met een illustratie, een hand-out met je eigen logo en nette afbrekingen, dat is toch veel mooier?

Jouw website in een snelkookpan?

Dat geldt dus ook voor je website. Met WordPress kun je heel veel zelf. Maar het probleem zit hem precies in die twee woordjes: heel veel. Je moet namelijk zelf nadenken over wat je precies aanbiedt en hoe. Dan moet je teksten schrijven. Foto’s regelen. En vervolgens alles vormgeven, uploaden, netjes maken en koppelen, zodat Google én jouw doelgroep je weten te vinden.

In mijn werk heb ik tientallen ondernemers zien vastlopen in dit soort dingen. Het kost altijd meer tijd, je moet constant switchen van het ene naar het andere onderwerp en het blijft irritant om steeds weer dingen te ontdekken waarover je vooraf nog niet had nagedacht… laat staan dat je de consequentie direct zou overzien.

Bedenken, vormgeven én schrijven

Wil je geen gedoe en al helemaal geen wekenlange heen-en-weer mails voordat je site online is? Wil je wel een mooie en pakkende site? Wil je veel controle houden en ben je bereid om je intensief te bemoeien met de hoofdlijnen terwijl anderen het uitvoerend werk voor je doen en veel sparren en terugkoppelen? Met het concept ‘website in een week’ stort je je met mij en een vaste tekstschrijver in een snelkookpan waarin we als drie-eenheid jouw site vormgeven, vullen, optimaliseren en online zetten. Jouw site, maar zonder dat je alles zelf hoeft te doen. Jouw aanbod, maar dan wel in een super mooie verpakking en inhoudelijk zo vormgegeven dat je iedere bezoeker weet te verrassen.

Website in een week is niet helemaal in een week. Reken tien dagen. Het levert je naast een mooie site ook een geweldige boost voor je business op, omdat we jouw aanbod zo helpen aanscherpen dat jij je verkoopverhaal helemaal rond hebt… en jij alleen nog maar hoeft te vertellen, zonder pusherig gedoe.

Met mij heb jij:

 • Meer focus op je werk
 • Meer rust en ontspanning
 • Meer tijd voor toptaken
 • Betere efficiency
 • Meer kansen om te groeien

Ben je hier nog niet aan toe?

Maar wil je wel je materialen netjes de deur uitdoen? Een e-book met een leuke cover? Een rapportage met jouw logo? Of een mooi standaardformulier voor je offertes? Ook daarmee help ik je graag. Met eenmalig voor je aanmaken tot wekelijks verzenden. En doe je het hierna liever zelf, dan kan ik je per Skype of telefoon makkelijk even uitleggen hoe je dit voortaan als standaard gebruikt en aanpast.

Meer weten? Bel of mail, dan weet je direct of ik tijd voor je kan maken.

 • Jacoline SteegstraJacoline SteegstraHuwelijkstrainer

  Om me echt te kunnen focussen op mijn eigen werk als mediator en coach, probeer ik steeds meer werk te delegeren. Ik vind dat best wel lastig omdat ik nogal een control freak ben. Maar aan Marijke kan ik heel veel dingen met een gerust hart toevertrouwen. Ze helpt me met technische vraagstukken van de website, het uitzoeken van informatie waar ik net aan toekom, met het opfrissen van mijn e-book en binnenkort het plaatsen van mijn blogs. Omdat ik vaak vergeet wat ik allemaal kan delegeren, heb ik nu met Marijke afgesproken dat we maandelijks even Skypen, zodat we samen kunnen inventariseren wat ze nog meer voor mij kan doen. Van harte aanbevolen.

 • Margo RuiterMargo RuiterKleurgevoel

  Marijke is een betrokken Virtueel Assistent, zo betrokken dat je niet merkt dat ze virtueel werkt. Ze houdt alles goed in de gaten en trekt je aan je jasje, wanneer je iets dreigt te vergeten. Verder werkt ze zelfstandig en heeft de zaakjes in no-time voor elkaar. Het is prima werken met Marijke, ik raad haar iedereen aan, die een handje extra kan gebruiken, maar niet direct mensen wil aannemen.

 • Jeannette RijksJeannette RijksFaktor 5

  Marijke doet wat ze zegt en dat is heel veel, voor een zeer redelijk tarief. Ze heeft me geholpen uit te zoeken welk boekhoudsysteem geschikter kan zijn voor mijn bedrijf en ze heeft daarnaast researchwerk gedaan. Super. snel, efficiënt en betaalbaar. Een aanrader.

 • Nicola RommeNicola RommeAtlas Reiki

  Marijke neemt mij zorgen uit handen. Doordat ze o.a. mijn facturen maakt heb ik tijd voor marketing en kan ik verder groeien met mijn praktijk. Daar ben ik erg blij mee.

 • Ronald van DomburgRonald van DomburgPlay to Change

  Ik heb Marijke ingeschakeld bij het overzetten van een oude mailinglist naar een nieuw systeem (AWeber). Dat was een klus waar ik erg veel frustratie en stress van kreeg en Marijke heeft dit uitstekend van mij overgenomen. Het is niet gemakkelijk voor een professional om een deel van het werk uit te besteden, maar ik kan het iedereen aanraden: Marijke denkt mee, komt zelf met voorstellen en ideeën en is zeer betrouwbaar. Bedankt Marijke!

 • Pieter van DijkPieter van DijkLuisterrijk

  “Even jatten (van die reclame): Marijke ontzorgt. Zodat ik me kan richten op de taken die voor mij het meest waardevol zijn. En dat is een heel fijn gevoel. Natuurlijk had ik als ZZP-er ook de bezwaren in mijn hoofd: ik kan het zelf wel (nog wel), ik heb er (nog) geen geld voor… Maar dat is gewoon niet waar! Als ik de tijd die ik bespaar inzet, in de ontwikkeling van mijn bedrijf, netwerken en acquisitie, dan is de investering er zo uit. En Marijke van der Pluijm is daarbij een zeer prettige Virtueel Assistent. Ze is snel, nauwkeurig, en zeer pro-actief. Aanbevolen!”

 • Ronald de GoedeRonald de GoedeDe Goede Focus

  Marijke levert goede kwaliteit. Je weet daarnaast wat je aan haar hebt: is helder en vriendelijk in haar communicatie, secuur en snel qua respons. Ze kijkt ook verder dan wat ‘kan’. Kortom: als ZZP’ers geef het me een gerust gevoel dat ze er ‘is’! Dank Marijke!

 • Oscar BulthuisOscar BulthuisDe starters Academie

  Marijke helpt mij nu alweer bijna een jaar als Virtueel assistent. Ze is pro-actief, doortastend, snel en zeer prettig in de communicatie. Ben je ondernemer of ZZP-er en kom je af en toe handen te kort voor bijvoorbeeld het up-to-date houden van je website of het verzenden van je blog via mailchimp? Tob dan niet langer en vraag of Marijke je kan helpen!

 • Janny van der LaanJanny van der LaanLaCretio

  Marijke heeft tijdens mijn zwangerschapsverlof de back office op zich genomen. Terwijl ik met verlof was heeft zij er voor gezorgd dat mijn bedrijf kon doordraaien en ik volledig kon genieten van mijn verlof.
  Marijke zet zich voor meer dan 100% in. Ze volgt niet alleen de opdracht op maar neemt indien nodig ook de extra stappen waar nodig. Ze is serieus en heeft echt hart voor de zaak. Ze is correct, eerlijk en communiceert op een hele nette manier.

 • Ernst ReichrathErnst ReichrathActer Entertrainment

  Marijke levert goed werk en is zeer op diensttverlening gericht. Heeft een natuurlijke vorm van perfectionisme, die ervoor zorgt dat zij goede resultaten voor haar klant bereikt. Verder is ze prettig om mee samen te werken en schuwt ze humor en echt contact niet. Kortom: inhuren, ze neemt je veel werk uit handen, zodat je zelf dat kunt doen waar je goed in bent.

Call Now Button