Twee weken geleden heb ik je laten weten dat ik het nogal druk heb gehad de laatste tijd met mijn nieuwe plannen. Deel 1 en 2 van mijn plannen heb ik in mijn vorige artikel al met je gedeeld. Vandaag dus tijd voor deel 3.

In de afgelopen jaren ben ik voor heel veel van mijn klanten bezig geweest met hun websites. Wat begon als het toevoegen van wat kleine dingen is in die tijd uitgegroeid tot het compleet aanpassen van websites. En dat ging niet altijd zonder slag of stoot. Klanten die geen rechten hadden om van alles aan te passen op hun website, omdat die rechten bij de websitebouwer lagen. Het gebruikte template voor de website die bepaalde dingen niet aankan. Websitebouwers die de aanpassingen niet doorvoeren of pas na een hele lange tijd en soms gewoon niet eens reageren. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Dan hoor je ook van je klanten dat het altijd een maandenlang traject is om een website te laten bouwen, met ontzettend veel mailverkeer en heel veel frustraties. En als de site dan eindelijk klaar is zijn ze alweer maanden verder en kloppen soms sommige dingen al niet meer omdat ze bijvoorbeeld hun dienstenaanbod al weer hebben aangepast. Ondertussen zijn ze een hoop geld kwijt en is hun site nog steeds niet precies zoals ze zouden willen.

Samen met Meta (van Tekst met Pit) heb ik op een gegeven moment aan een website gewerkt. Zij de nieuwe teksten en ik de vormgeving, en dat liep fantastisch! Kort, snel, krachtig en effectief! Toen is het idee bij mij op komen borrelen om samen met haar websites te gaan maken. Ook zij was direct enthousiast.

Wat willen we dan dolgraag gaan doen?

Websites in één week maken (hooguit 2 weken)!

We plannen onze agenda’s 2 weken lang leeg, speciaal voor jou! Na een live-intakegesprek om jou echt te leren kennen gaan we knallen voor je. Meta de teksten en ik de vormgeving.
Je kunt ‘live’ meekijken met wat we aan het doen zijn en ongeveer een week later komen we weer bij elkaar om de puntjes op de i te zetten en je wegwijs te maken in het gebruik van je website!

Na deze dag gaat de site officieel online en dan is de site ook helemaal van jou! Je zit daarna niet aan ons vast op wat voor manier dan ook. Natuurlijk kan je ons inhuren voor overige werkzaamheden, maar niets geen beperking in rechten of wat dan ook .

Dat is dus het nieuws wat ik deze week met je wilde delen. Want www.eigenwebsiteineenweek.nl (roepnaam WIEW bij ons) is in de lucht. En de eerste klant had zich al gemeld voordat de site was aangemeld bij Google. Ben je nieuwsgierig hoe het eruit ziet en wat we bieden: kijk gerust. En zou jij ooit ook wel in zo’n traject met ons willen stappen? Neem dan contact op met me. Of ken jij iemand die graag een nieuwe site wil met een snelle webbouwer en wervende teksten? Je mag naar ons verwijzen (graag zelfs).

Nu ben ik heel nieuwsgierig naar jou ervaringen met het laten bouwen van je website. Laat me je goede en slechte ervaringen weten, daar leren wij ook weer van!

Volgende week zal ik je interessante tips geven over essentiële elementen op je website.

Call Now Button