Dit keer geen blog met tips of over werk uitbesteden. Nee dit keer een schreeuw om hulp!

Ik ben al enige tijd bezig met het maken van mijn e-book. Eindelijk kan ik zeggen dat hij klaar is en de ‘lucht’ in kan. Maar tevens ben ik ook al een tijd aan het nadenken hoe ik mijn diensten kan verbeteren. Hoe ik mijn doelgroep het beste kan benaderen. Dus kortom, hoe kan ik mijn bedrijf verder laten groeien. En daar kan ik dan wel leuk zelf heel lang over na gaan lopen denken, maar ik kan dit niet alleen! Ik heb daar hulp bij nodig.

Ebook cover

Nog nooit heb ik echt onderzoek gedaan naar wat mijn doelgroep nodig denkt te hebben, waar nu hun precieze pijnpunten zitten, waar ze behoefte aan hebben. En aangezien dit toch echt van groot belang is heb ik nu een korte enquete gemaakt om antwoord te krijgen op een aantal vragen. 

Nu kan ik mij voorstelen dat jij, als druk bezette ondernemer, hier niet meteen op zit te wachten. Als dank voor je moeite krijg jij van mij mijn e-book “de 13 do’s en don’ts voor sneller werken”

Hoe werkt het:
  1. Je vult de vragenlijst in
  2. Na het verzenden van de antwoorden krijg je een dank je wel pagina te zien. Daarop staat een link naar het aanmelden voor mijn e-book
  3. Vul daar je email-adres en je voornaam in
  4. Je krijg een mail waarin je moet bevestigen dat je je hebt aangemeld, vervolgens kom je automatisch uit bij mijn e-book.

Kom je er niet uit, laat het me weten! Dan stuur ik je hem toe.

De afgelopen tijd heb ik veel tijd besteed aan het maken van dit e-book. En ik ben blij met het resultaat. Echter ben ik ook nieuwsgierig naar de mening van anderen. Dus ik zou het waarderen als je me wilt laten weten wat je er van vind.

Call Now Button